NIŠTA PRIJE BRAKA: Žena kažnjena sa 100 udaraca bičem zbog seksa prije udaje

U Indoneziji, kao i u nekim drugim islamskim zemaljama, praksa kaznjavanja žena koje imaju seksualne odnose prije braka može varirati i ovisi o lokalnim zakonima i interpretacijama vjerskih normi.

U nekim zajednicama, moguće su stigmatizacija i društvena osuda, dok zakonske kazne obično ovise o specifičnim propisima zemlje.

Sada je na društvenim mrežama isplivao jedan mučni snimak na kojem se vidi kako je nesretna žena kao kaznu za stupanje u seksualne odnose prije braka dobila sto udaraca bičem!

Ona je sjedila mirno dok ju je jedan muškarac bičevao, a ostali držali. Inače ovo je bilo javno, dok su očevici nijemo posmatrali i snimali ovaj gnusan događaj.

Inače, u nekim područjima, kazne za predbračni seks mogu uključivati društvene sankcije, poput osude zajednice ili porodice. Zakonske kazne, ako postoje, mogu uključivati novčane kazne ili druge oblike discipliniranje.

Važno je napomenuti da je Indonezija raznovrsna zemlja s različitim kulturnim, etničkim i vjerskim grupama, što može uticati na lokalne norme i prakse.

The post NIŠTA PRIJE BRAKA: Žena kažnjena sa 100 udaraca bičem zbog seksa prije udaje appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU