NJENO SRCE JE OSVOJENO: Ko je čovjek iz sjenke najljepše srbijanske političarke?

Funkcionerka i mlada političarka Ana Grozdanović za listi je najljepših dama na srbijanskoj javnoj sceni, ali slovi i za veliku nadu kada je politika u pitanju. Međutim, poznato je da mlada političarka ne eksponira često privatni život javno, ali s obzirom da je prije nekoliko mjeseci raskinula dugogodišnju vezu, saznanja da je već duže vrijeme solo budi znatiželju šta se to trenutno dešava u njenom ljubavnom životu i da li je previše zahtjevna kada je muški odabir u pitanju?

Svi su oduševljeni činjenicom da Grozdanovićeva sama hrabro korača ka putu uspjeha, ciljeva i odluka, te da i kao samohrana majka postiže da bude uspješna i kada su poslovni zahvati u pitanju, ali nimalo ne zapostavlja ni svog sina, za koga često napominje da joj je sve u životu.

Atraktivna plavuša je prije nekoliko dana zanimljivom i skrivenom porukom izazvala lavinu komentara i polemisanja da je možda poseban muškarac uspio da zakupi njenu pažnju i ispuni sva njena očekivanja i zahtjeve.

njeno srce je osvojeno: ko je čovjek iz sjenke najljepše srbijanske političarke?

-Vjerujem u to da mnogo mali broj žena, u svom životu upozna pravog muškarca. Poslije kog mogu samo lutati, i tražiti tog u drugima ili prihvatiti ga takvog kakav je koliko da nam ne odgovara mnogo toga, jer takvi se mogu sresti jednom ili nikada. Muškarac koji uspije ženi izmamiti osmijeh samo svojim postojanjem je pravi muškarac. Muškarca možeš da voliš a i da ne budeš sa njim. Da te ispunjava samo njegovo postojanje. Što ga znaš, što si ga srela, što živi u tebi. Bez onih zakletvi, obećanja, prisvajanja. I onog – moj! Samo moj i ničiji više! Moguće je voljeti ga i bez svega toga. I radovati se njegovoj slobodi, ljepoti i sreći . Čovjek iz sjenke. – zaintrigirala je Grozdanovićeva svojom porukom na društvenim mrežama, a nameće se pitanje, da li nam je ona indirektno otkrila da je njeno srce zauzeo “čovjek iz sjenke”?

njeno srce je osvojeno: ko je čovjek iz sjenke najljepše srbijanske političarke?

(Express/Espreso)

The post NJENO SRCE JE OSVOJENO: Ko je čovjek iz sjenke najljepše srbijanske političarke? appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU