‘NOVA IN’ U NOVOM RUHU S MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Samo za Tanjine oči…

Emisija “Nova in” koja se na “Novoj BH” emituje svakog dana, od ponedjeljka do nedjelje u terminu od 17:20 sati svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane šoubiz scene, preglede društvenih događaja te emitira priče o životu poznatih ličnosti.

Ovog vikenda, voditeljica i urednica Tanja S. Đurović potrudila se da, uz svoje goste, obradi priču na temu “Fenomen Aleksandre Prijović”, a dan kasnije, emisija je bila posvećena Mariji Šerifović.

U nedjelju, u standardnom terminu od 18:20, gledaoci će imati prilike da uživaju u emisiji i saznaju sve ono što, možda, do sada nisu znali o Mariji Šerifović. Tanja je, naime, razgovarala s jednom od najvećih zvijezda na ovim prostorima, a govorile su o njenom novom albumu, spotovima, saradnji s autorima iz BiH koji su radili na njene tri pjesme, koncertima, mami Verici Šerifović, “Zvezdama Granda”, Marijinoj povezanosti s Bosnom, novogodišnjem koncertu u Zenici…

Još jedan presedan desio se zbog Marije. Iako Tanja rijetko izlazi iz studija, ovaj put je to učinila te emisiju snimila u jednom od sarajevskih hotela.

-S obzirom na to da je u pitanju velika zvijezda poput Marije, studio smo doveli njoj na noge, pa će emisija izgledati malo drugačije. Jedino sam to učinila kada je moj gost bio Dražen Žerić Žera, te sada s Marijom – kaže nam urednica i voditeljica Tanja Đurović.

A šta je to Marija “pokazala samo Tanjinim očima” saznat ćete ukoliko nedjeljno popodne provedete uz Novu BH i emisiju “Nova in” koju maestralno vodi Tanja Đurović.

The post ‘NOVA IN’ U NOVOM RUHU S MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Samo za Tanjine oči… appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU