Novo EXIT Soundscape izdanje dostiglo je peto mjesto na Beatport Hype listi za nedjelju dana! Poslušaj „Older” dvojca Innēr Sense

Svježe ostvarenje na EXIT Soundscape etiketi, traka „Older” beogradskog dvojca Innēr Sense, dostigla je visoko peto mjesto na Hype: Melodic House & Techno listi najpopularnije globalne digitalne platforme za elektronsku muziku Beatport, i to samo nedjelju dana nakon objavljivanja!

„Older” je peti po redu singl Exitove diskografske kuće, dok dosadašnja izdanja potpisuju Tamara Kezz, Ilija Djokovic i Teya Flow, Human Rias, ANDATA i EZLN, Space Motion i JES.

„Kao i sve naše trake, počeli smo finim klavirskim progresijama akorda, dodajući melodije, gradeći ritam, isprobavajući nove stvari i radeći na svakom pojedinačnom detalju. Kao finalni rezultat, dobili smo melodičan, techno, housey, trance vibe praćen lijepim vokalima” – podijelio je dvojac Innēr Sense u behind the scenes snimku iz studija.

Upravo to se ispostavilo kao formula uspjeha novog singla „Older” predstavljenog za EXIT Soundscape, koji je za nedjelju dana dostigao peto mjesto na prestižnoj Beatport Hype: Melodic House & Techno listi. Izdanje je ušlo i na glavnu Melodic House & Techno listu na čijoj se ljestvici penje iz dana u dan, kao i na listu Hype-Top 100 (All Genres), a predstavljeno je i milionskoj publici na zvaničnom Beatport Instagram nalogu!

Decembar je obilježila jedna od najinteresantnijih muzičarki sa naših prostora, Tamara Kezz, singlom Go For It”. „Napravila sam ovu traku bez ikakve posebne namjere, vježbajući, i iznenadio me je njen zvuk – mislim da je moje pravo ‘ja’ proizašlo iz nje” objasnila je Kezz, a na zvaničnoj EXIT Echosystem Instagram stranici dostupan je i kratak snimak njenog kreativnog procesa.

Tamara je prva kantautorka, producentkinja i DJane iz Srbije koja je imala priliku nastupiti na prošlogodišnjem Glastonburyju, dok je njen talent godinu dana ranije prepoznao EXIT, kada je na mts Dance Areni otvorila večer tokom koje su nastupili Monolink, Satori, Stephan Bodzin i ARTBAT.

Ovom izdanju prethodilo je melodic house i techno ostvarenje Into The Unknown”, koje potpisuju talentovani beogradski producent i DJ Ilija Djokovic i ukrajinska muzičarka Teya Flow. „Ovo je prvi projekt koji sam snimio na prvom komadu opreme koji sam kupio. Iako mi se svidio vibe, osjećao sam da traci nešto nedostaje. Teya Flow je obogatila svojim autentičnim ličnim pečatom i dodala joj novu dimenziju”, objasnio je Ilija. „Dodala sam svoje lično iskustvo kroz stihove i vokalne harmonije, kao i ogromnu želju da negujem prave vrijednosti kroz muziku u vrijeme kada se stvari čine luđim svakog dana” – nadovezala se Teya Flow.

Ritam oktobarskog izdanja I Can Feel You diktirali su producent i DJ Human Rias, njemački dvojac ANDATA ipjevačica EZLN. Singl je prvi put „oživio” pred rasplesanom publikom na mts Dance Areni prošlog jula,a Human Rias ga je opisao kao „istovremeno osjećanje sreće, radosti, ljubavi i tuge”, ističući da je to bila savršena traka za zatvaranje njegovog nastupa u Exitovom hramu elektronske muzike.

Debitantsko izdanje i pokretanje diskografske kuće EXIT Soundscape obilježilo je početak septembra prošle godine i osvojilo sam vrh Beatport Hype: Melodic & Techno liste, dok je u top 10 držao mjesto 12 uzastopnih nedjelja. Traku „Universe”, koja je ponijela naziv po prošlogodišnjem izdanju EXIT festivala, potpisuju svjetski priznati producent Space Motion i američka pjevačica JES. Singl je na Tomorrowlandu zavrtio i Like Mike, a našao se i u Space Motion-ovom setu u čuvenom podkastu A State Of Trance, čiji je autor Armin van Buuren.

EXIT Soundscape je Exitova diskografska kuća nastala pod okriljem platforme EXIT Echosystem  – osnovane sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima I muzičarkama pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspješne svjetske karijere, kroz muzički label, artist managment, booking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svjetskim muzičkim zvijezdama i agencijama.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU