OČARALA ŽIRI U „ZVEZDAMA GRANDA“: Ko je Melisa Zijadić?

Od kada je ove subote osamnaestogodišnja djevojka iz Makedonije očarala žiri u „Zvezdama Granda“, svi se pitaju ko je talnetirana Melisa Zijadić.

Kako je Saša Popović otkrio Melisa je bila jedina takmičarka koja je ove godine prošla na audiciju u Skoplju.

Nakon što je probila led u „Zvezdama Granda“ talentirana Makedonka otkrila je kako se osjeća nakon prvog pojavljivanja na velikoj sceni.

-Iskreno zbuniš se kada prvi put staneš na ovu scenu, ali se onda lagano uklopiš u sve. Meni je bilo prelijepo i nadam se da je tako bilo i drugim kandidatima – rekla je Melisa, a potom otkrila u čijem timu priželjkuje da bude.

-Sve ih volim u žiriju i poštujem, svi su dobri, ali Cecu priželjkujem za mentora. Volim mnogo njene pjesme i mislim da bi se nas dve dobro uklopile.

Malo ko zna da je Zijadić iz sela Lažani odakle potiču dvije muzičke legende Jašar i Ipče Ahmedovski.

-Jašar je jedinstven, tako da se nadam da ću i ja jednog dana imati takvu karijeru. Upoznla sam ga i čuo me je kako pjevam, mnogo me je pohvalio. I veliki pozdrav za njega – ponosno je priznala za Grand, a potom otkrila da su joj školski drugari, osim porodice, velika podrška u odluci da postane dio najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu.

-Idem u školu, drugari znaju da sam u „Zvezdama Granda“ i imam veliku podršku od njih!

The post OČARALA ŽIRI U „ZVEZDAMA GRANDA“: Ko je Melisa Zijadić? appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU