OD PODSTANARA DO LUKSUZNOG NASELJA: Viki Miljković progovorila o trnovitom putu do uspjeha

Već godinama unazad Violeta Viki Miljković donosi poseban pečat u takmičenju “Zvezde Granda”. Za dobru šalu i zabavu bila je spremna od malih nogu te svoje anegdote iz djetinjstva sa osmijehom prepričava i dan danas.

-Jako poslušna sam bila, ali isto kao što je danas i moje dijete, izuzetno živahno. Nisam bila od one djece koje postaviš negdje i nađeš ih tu, već me nađu na plafonu. Samo sam bila vesela i razdragana. Jesam pravila raznorazne gluposti, ali samo iz razloga da bi nekoga nasmijala, napravila neko iznenađenje, jednostavno sam voljela puno da se šalim, ali i da plašim ljude – otkrila je pjevačica.

od podstanara do luksuznog naselja: viki miljković progovorila o trnovitom putu do uspjeha

I ona je, dijete kao dijete, veoma često pravila smicalice po čemu je bila poznata u društvu još od najranijeg djetinjstva, a jednu od najzanimljivih riješila je da podijeli sa publikom.

-Iskreno voljela sam i djecu da plašim, npr bila sam mala, sjećam se, negdje oko 4 ili 5 godina i tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Međutim djeca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku i ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna djevojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste. Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala svoje igračke i tako je bila sva bitna. Prije nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majicu- prisjetila se Violeta.

Ipak, postojala je osoba koja je njen nemirni duh za tren oka znala da smiri. U pitanju je pjevačicin otac, a malo ko zna da je on bio prosvjetni radnik.

-Prije polaska u školu sam išla kod oca na časove, ma meni je bio dovoljan jedan njegov pogled da se ukopam u mjestu! – rekla je Viki.

(Express/ Grand online)

The post OD PODSTANARA DO LUKSUZNOG NASELJA: Viki Miljković progovorila o trnovitom putu do uspjeha appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU