OD VEČERAS UŽIVO U PROGRAMU RTV ZENICA: Otvaranje online izdanja “Zenica Adventure 2020”

od večeras uživo u programu rtv zenica: otvaranje online izdanja "zenica adventure 2020"

Od danas, 23. 12. do 9. januara Radio-televizija Zenica realizuje specijalne novogodišnje emisije u sklopu online izdanja “Zenica Adventure 2020” u kojima sve gledaoce i slušaoce očekuje intresantan i zabavan program. 

Radio-televizija Zenica i ove godine, bez obzira na trenutnu situaciju sa pendemijom koronavirusa, kroz narednih 17 dana priprema bogat novogodišnji program i mnogo dobrog sadržaja.

“Dragi moji, oni stariji ali i najmlađi, nadamo se da ćemo vas u ovo za nas nezgodno vrijeme ipak obradovati i uljepšati vam ove novogodišnje dane. RTV Zenica je i u ovo doba pandemije koronavirusom odlučila putem TV signala, ali i svih ostalih platformi prirediti dobru zabavu za sve uzraste. Od večeras pa sve do 9. januara od 20 sati imate priliku uživati u našem specijalnom novogodišnjem programu “Ze Adventure”. Koncerti, dosta zabavnog sadržaja i zanimljivih gostiju očekuju vas svaku noć od 20 sati a iz ‘A’ studija TV Zenica pozdravit ćemo vas dobra vila i moja malenkost”, kazao je za Zenicainfo.ba Deda Mraz.

od večeras uživo u programu rtv zenica: otvaranje online izdanja "zenica adventure 2020"
deda mraz

A Deda Mraz ove godine ima i svoju dobru vilu. Čast da nas kroz sve novogodišnje programe u narednih 17 dana vodi pripala je Džejli Korajlić, Miss planete Zemlje u izboru za Bosnu i Hercegovinu.

“Drago mi je što sam dio ovog projekta i što ću sve naše gledaoce imati priliku zajedno sa Deda Mrazom pozdravljati svako veče. Koristim priliku i pozivam vas da budete uz naš program, a Deda Mraz se ove godine potrudio i pripremio prigodne poklone koje ćete imati priliku osvojiti”, kazala je Džejla.

od večeras uživo u programu rtv zenica: otvaranje online izdanja "zenica adventure 2020"
džejla korajlić

Radio-televizija Zenica uz podršku naših vjernih sponzora za sve naše gledaoce priprema brojne novogodišnje poklone. Božićnim koncertom kao i koncertima Šerifa Konjevića, Crvene jabuke, Miligrama i drugih zajedno ćemo ispratiti staru i dočekati Novu 2021. godinu.

“Ze Adventure” počinje večeras 23. decembra i trajat će do 9. januara 2021. godine, a gledaoci na svim platformama programe mogu pratiti od 20 sati. Želimo vam ugodne i lijepe novogodišnje dane! (B. D.)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU