20 C
Sarajevo
Utorak, 5 srpnja, 2022

  Održane radionice “Upravljanje, promocija i prodaja autentičnog i uspješnog smještaja i iskustva u ruralnim sredinama” – Bug.ba

  U organizaciji USAIDA-a, a u partnerstvu sa Federalnim ministarstvom okoliša i turizma, te Federalnim ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, u Jajcu i Travniku su 18. i 19.6.2022.godine održane radionice na temu: Upravljanje, promocija i prodaja autentičnog i uspješnog smještaja i iskustava u ruralnim sredinama.

  Ovaj program je namijenjen svim postojećim pružaocima usluga kao i onim koji planiraju u budućnosti krenuti sa pružanjem smještaja u ruralnim područjima.

  Predavači su bili eminentni stručnjaci iz oblasti turizma iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Neke od tema koje su predstavljene tokom predavanja su strategije, taktike, i najbolje međunarodne prakse za produženje boravka gostiju, postizanje veće stope popunjenosti i iskorištenosti kapaciteta tokom cijele godine, poboljšanje zadovoljstva gostiju i marže profita, uz poseban fokus na marketing na društvenim mrežama, digitalnim prodajnim platformama, kvalietnoj usluzi i standardima.

  Ministarstvo privrede Srednjobosanskog kantona aktivno je učestvovalo na ovim radionicama i stoji na raspolaganju svim subjektima koji se bave ovom vrstom djelatnosti za svaku vrstu stručne pomoći.


  bug.ba

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  TNT Portal
  TNT Portalhttp://tntportal.ba
  TNT Portal donosi najnovije vijesti uz oglase za posao i zanimljive sadržaje kao što su recepti, horoskop, sanjalica, kvizovi i radio stanice.
  MOŽDA VAS ZANIMA
  DRUGI UPRAVO ČITAJU