OGLASIO SE MUSTAFA SANDAL NAKON EMININIH IZJAVA: Djeca će imati sve, ali neće biti para za njene privatne vozače!

Mustafa je navodno istakao da će dati novac za djecu, ali ne i za njene lične potrebe.

– Dogovor je bio da Mustafa plati privatno zdravstveno osiguranje sinovima, kao i rentakar i Emininog vozača. Među njegove obaveze koje su pred advokatom dogovorili spadaju i troškovi ljetovanja, kao i dodatne pojedinosti koje on već duže od dvije godine nije ispunjavao. Medijima u rodnoj Turskoj je pokušao drugačije da predstavi situaciju i poručio da Emini duguje svega dva mjeseca, zbog korone, što je nju potpuno razbjesnilo. Tvrdi da će novac za djecu dati, ali ne i za njene lične potrebe. Tada je riješila da izađe u javnost i otkrije svoju istinu – otkriva izvor i dodaje:


 

– Mustafa je pobjesnio kada je čuo da je njegova bivša žena priznala kako on duguje novac. Povrijedila mu je sujetu i pošteno ga naljutila. Znala je da je izlazak u javnost za njega najbolnija tačka jer će mu narušiti ugled i kredibilitet, pa je prvo preko advokata pokušala da ga opomene, ali kako joj to nije uspjelo, riješila je da iznese sve činjenice. Nakon medijskog okršaja, Mustafa je riješio da odreaguje, ali drugim kanalima.

Podsjetimo, pjevačica je tek nedavno otkrila probleme.

– Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu djecu. Međutim, nedugo poslije razvoda sve obaveze pale su na mene. Alimentaciju nije platio već 26 mjeseci – izjavila je pjevačica.

(Informer)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU