Oglasio se Tozovac iz bolnice: Moje stanje nije dobro, ali nije još vrijeme da odem sa ovog svijeta

oglasio se tozovac iz bolnice: moje stanje nije dobro, ali nije još vrijeme da odem sa ovog svijeta


Pjevač Predrag Živković Tozovac nalazi se u KBC Dragiša Mišović, gdje je juče smješten zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Kako su pisali mediji, Tozovac je imao problem sa plućima usled koronavirusa koji je preležao, a priključen je i na kiseonik. On se sada oglasio pa otkrio u kakvom je stanju.

“Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vijest da neko ima koronu, već da je nema”, rekao je Tozovac na početku razgovora za Alo i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je riječ o njegovom daljem toku liječenja.

“Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu”, rekao je Tozovac i dodao da se nada da će uskoro izaći iz bolnice.

“Ne da se nadam, već cupkam u mjestu i čekam trenutak kada će mi ljekari reći da mogu da idem. Optimista sam i vjerujem u Boga, nije moje vrijeme još došlo da odem sa ovog svijeta”, kazao je jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

“Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu…Nadam se da ću se što prije pobjediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim nam se nešto slično desilo”, poručio je pjevač.

(Objektiv.rs)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU