Cetinski tvrdi da mu Toše daje znak sa neba: Živim u nadi da ćemo se sresti

Toni Cetinski naročito emotivno doživljava svaku godišnjicu smrti Tošeta Proeskog, a jučer je navršena 16.

Tim povodom, Cetinski je svom dragom bratku, sa kojim je svojevremeno snimio nezaboravni duet “Lagala nas mala”, pripremio pismo.

-Teška su ova vremena, ali nema predaje jer ništa nije toliko teško kao ovih 16 godina bez tebe – prve su Tonijeve riječi.

Podsjetimo, Toše je preminuo u 26. godini, nakon teške saobraćajne nesreće kod Nove Gradiške.

-Toliko težak dan da mi je muka i tako svaki put kada se prisjećamo tog kobnog jutra otkad te nema. Od dana kada si otišao ovdje na zemlji je za nas koji smo te voljeli neka vizija idealnog Svijeta preko noći nestala. Živimo, volimo, radimo, ali baš ništa nije isto bez tebe, moj Toše, ništa. Uz tebe su i teški dani lakše prolazili. Sve je bilo lakše i sve je bilo moguće – piše Toni.

Cetinski, kako dodaje, zna da je Toše tu negdje i da bdi nad nama, ali…

-Nedostaje tvoja fizička prisutnost i tvoj osmijeh kao i tvoja riječ i glas. Tvoj blagi pogled i ta tvoja zaigranost malog djeteta u tijelu odrasle osobe pune razumijevanja za svakoga. Često pomislim da ne mogu više, ali onda iste sekunde daješ svoj znak. Ili se čuje tvoja pjesma ili neko pošalje poruku vezanu uz tebe koja ohrabruje i daje mi snagu da se podignem i krenem dalje. Nikada ti nećemo moći dovoljno zahvaliti i nikada te nećemo prežaliti, bratko moj. Tužna je svaka godišnjica tvog odlaska, tužan je svaki dan i svaki tren, ali moramo dalje živjeti u nadi da ćemo se ponovo sresti – završio je Toni.

The post Cetinski tvrdi da mu Toše daje znak sa neba: Živim u nadi da ćemo se sresti appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU