Oproštaj od preminulog Josipa u LJNS-u: Zaljubio se u showu

U šestoj epizodi ove sezone showa Ljubav je na selu odana je počast nedavno preminulom farmeru Josipu Vodički iz Požege. 

Prikazali su kako je Josip priznao da se zaljubio, ali nije htio odmah otkriti o kojoj se djevojci radi. U jednom je trenutku pitao Marijanu Batinić smije li prići svojoj izabranici, a kad mu je ona potvrdno odgovorila, prišao je Martini Serdar koja je bila kandidatkinja najmlađeg farmera, Josipa Tratnjaka, primio je za ruku i pitao hoće li doći na njegovu farmu. Onda ju je poljubio. 

oproštaj od preminulog josipa u ljns-u: zaljubio se u showu

Mlađi je Josip priznao da mu je to teško palo te da je zamalo zaplakao kad je to vidio. 

“Kao da mi je netko slomio srce i bio sam ljut. Sve sam napravio da bude moja. Zaljubio sam se u nju do ušiju”, rekao je,prenosi indexhr. 

Stariji Josip mu se tad ispričao, ali mu je objasnio da nije mogao drugačije. 

“Nije prijateljski, ne bih to napravio ni najgorem neprijatelju, ali ljubav je ljubav. Srce ne bira. Srce je jedno, glava je drugo. Srce vuče i uvijek prevlada”, rekao je. 

Nakon toga im je mlađi Josip poželio sreću i zapljeskao sa svima ostalima. 

U nastavku su prikazani kratki isječci iz ove sezone koji se tiču pokojnog Josipa, a Marijana Batinić je rekla nekoliko riječi o njemu.

“Josip Vodička napustio nas je prerano. Pamtit ćemo ga kao srdačnog, otvorenog i farmera koji je volio veselje i koji je u životu htio naći bolje i ljepše sutra”, rekla je. 

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU