Britanski glumac Daniel Craig je nedavno otkrio kako je njegova uloga u filmu ‘No time to die’ ujedno i njegova posljednja uloga u franšizi o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu. Kako će Craig izgledati posljednji put u smokingu Jamesa Bonda, pokazao je u nedjelju.

Naime, tvorci su pokazali novi film o agentu 007 i Craigov nabrijani Aston Martin s mitraljezima skrivenim u farovima, akciju s kaskaderima na motociklu i automobilu, nešto pucnjave i ostale klasične elemente filmova o Jamesu Bondu.

Nakratko vidimo i protiv koga će se u svojoj posljednjoj ulozi agenta 007 Craig ovoga puta boriti. Doduše lice negativca, kojega će glumiti Rami Malek, skriveno je maskom iza zamućenog stakla, prenosi tportal.

Nešto više o novom filmu možda ćemo doznati za koji dan, jer ono objavljeno u nedjelju je tek teaser za trailer filma koji bi trebao biti objavljen u srijedu. Film bi se u kinima trebao pojaviti 3. aprila sljedeće godine.

S ovim je filmom Daniel Craig preoteo Rogeru Mooreu titulu najdugovječnijeg Jamesa Bonda, kojega je prvi puta utjelovio 2006. godine u filmu ‘Casino royale’.

Dvije godine kasnije igrao ga je u novom nastavku ‘Quantum of Solace’, potom 2012. u filmu ‘Skyfall’ te 2015. u filmu ‘Spectre’.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o