Ovako je Ivana reagovala na to što joj je Tara tražila oprost!

ovako je ivana reagovala na to što joj je tara tražila oprost!


Tara Simov diskvalifikovana je iz Zadruge 4 zbog fizičkog napada na Miljanu Kulić i Nenada Aleksića Ša, a sada čeka da ode u njegov stan na Fontani iz kojeg se tek iselila njegova zakonita žena!

Ona je Nedavo otkrila da se nije čula sa Nenadovim bratom, ali da je spremna da se preseli u stan u kom je živio sa Ivanom, a zatim je od Ivane tražila oprost, na šta je reagovala bivša Nenadova žena.

Ivana je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli djevojku iz rijalitija, koju poznaje tako kratko, i to u njihovu oazu u kojoj je toliko uspomena, u kojoj su toliko vremena proveli. Iako je vremenom oguglala na sve što ima veze sa Zadrugom, jer se njeno ime konstatno provlači, ipak ju je pogodilo sve što se dešava oko njihovog stana, a tiče se dogovora Tare i Ša“, navodi izvor i dodaje.

Nije vjerovala kad je vidjela da Tara traži da joj Ivana oprosti. Šokirala se. ‘Ma, mala može da moli za oprost do sutra!’, rekla je Ivana bijesno nakon pročitane vijesti. Ivana se samo pita kada će se sve ovo završiti. Distancirala se maksimalno od svega, a iz stana se taman odselila malo prije nego što će Tara doći u isti“.

(Mondo)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU