OVDJE SE SKLAPAJU RIJALITI UGOVORI: Zavirite u kancelariju Milice Mitrović

Milica Mitrović jedna je od čelnih ljudi Pink produkcije, te se ona pita gotovo za sve što se dešava u rijalitiju “Elita”. Od dogovaranja honorara, do potpisivanja ugovora, bez njene potvrde ništa ne može da prođe, ali se drži po strani i ne voli da se ističe u prvi plan.

Milica dosta vremena provodi u zgradi Pinka na Dedinju, odakle povremeno podijeli fotografiju, što je slučaj bio i sada, kada nam je otkrila kako izgleda njena kancelarija. U ovoj prostoriji sklopili su se najveći rijaliti ugovori, dogodili su se mnogi razgovori i smislili brojni planovi i programi za ružičastu televiziju, a kancelarija je veoma skromna, sa jednostavnim namještajem i bez suvišnih detalja i dekoracije.

Ipak, ona u kancelariji nije sama. Društvo joj pravi jedan od njenih ljubimaca, čivava Lusi, koju Milica i Željko vode svuda sa sobom, od dnevnih poslovnih obaveza, do putovanja na daleke destinacije.

ovdje se sklapaju rijaliti ugovori: zavirite u kancelariju milice mitrović

Nedavno je Lusi sa njima bila i u Monaku, kada je u hotelu imala poseban krevet za sebe, kao i flaširanu vodu i pažjivo biran obrok.

(Express/Kurir)

The post OVDJE SE SKLAPAJU RIJALITI UGOVORI: Zavirite u kancelariju Milice Mitrović appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU