OVO JE SIGURNO BOLESNO: Mourinha izdala Romina svlačionica, Italija bruji za njegovu osvetu!

Nedavno je Jose Mourinho dobio otkaz u Romi, a sve mu je to jako teško palo. Vidjelo se to najbolje u trenucima kada je izlazio iz trening centra rimskog kluba.

Nakon nekog vremena počeli su izlaziti na vidjelo detalji zbog kojih je ‘Speijalni’ navodno dobio otkaz u Romi. Prema tvrdnjama apeninskih medija, Mourinha je izdala svlačionica.

Portugalac je smatrao da su ga igrači izdali i da je to glavni razlog što je na kraju dobio otkaz, ali se odlučio “osvetiti” na poseban način o kojem bruji Italija.

Mourinho je prošlog mjeseca dobio otkaz nakon poraza od Milana. Taj susret završio je rezultatom 3:1 i bio je to posljednji susret u kojem je slavni trener sjedio na klupi Rome.

Nakon što je dobio otkaz, za novog trenera imenovan je legendarni kapetan kluba Daniele De Rossi, a sve to je naišlo na odličan prijem među igračima Rome. Upravo zbog toga Mourinho smatra da su ga igrači izdali.

Talijani javljaju da je Mourinho sve shvatio na vrijeme i da je imao poseban način “osvete”. Naime, Portugalac je u ormariću kapetana Rome Lorenza Pellegrinija ostavio prsten koji mu je momčad dala nakon osvajanja Lige konferencija.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU