15.5 C
Sarajevo
Petak, 9 lipnja, 2023

OVOM POTEZU NE MOGU DA ODOLE Ženski trikovi tokom se*sa koji će ga potpuno zaludjeti

Neki jednostavni pokreti i potezi žena muškarce mogu natjerati da potpuno izgube glavu. Ovo su potezi žene kojima nijedan muškarac ne može odoljeti.

1. Vole kada ih žena pogleda ravno u oči tokom se*sa. Ukoliko se ne stidi, idealno je da ponekad uputi drski, zavodljivi pogled i eksplozija strasti je zagarantovana.

2. Predigra je okej, ali muškarci ipak vole glavnu akciju. Trenutak u kojem žena preuzima inicijativu i prelazi sa uvoda na glavni čin, kažu mnogi, užariće odnos.

3. Pogled koji uputi muškarcu tokom oralnog se*sa, za mnoge je neprocjenjiv se*si trenutak koji uzbuđenost i podiže na nov nivo.

4. Se*s nije rezervisan za ćutanje, smatraju mnogi muškarci. Izuzetno ih pali kada žena kaže šta voli i u čemu najviše uživa. Još ako im to zavodljivo šapne na uvo tokom akcije, mogli bi da vrisnu od zadovoljstva.

5. Obožavaju kada žena strastveno i nenadano preuzme inicijativu i još im pri tome kaže kako želi se*s sada i odmah. Nakon takvog strelovitog uvoda, nijedan muškarac ne može da ostane hladan.

OVOM POTEZU NE MOGU DA ODOLE Ženski trikovi tokom se*sa koji će ga potpuno zaludjeti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU