PJEVAČICI TREBA NEKOLIKO HILJADA EURA DA PREŽIVI MJESEC: Trošim tri hiljade eura, moram da budem skromna

Pjevačica Marina Visković izjavila je prošle godine da bez nekoliko hiljada eura ne može da preživi mjesec dana, što je izazvalo buru na društvenim mrežama.

Naime, Marina je dobila škakljivo pitanje, pa se premišljala da na njega odgovori, ali je na kraju ipak priznala koliko para troši mjesečno.

-Koji je minimum novca sa kojim možeš da raspolažeš? Oko 3.000 eura? – pitao je Ognjen Amidžić.

-Evo sad razmišljam… Minimum, moram da budem skromna. Hajde neka bude 3.000, lijepo si procijenio, zaista ima ulaganja. Ja sam isticala da ne znam sa finansijama, nikad ne znam koliko trošim, ali par hiljada mjesečno, sigurno – istakla je Marina Visković prošle godine kod Ognjena Amidžića u emisiji.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno gostovala u emisiji “Blic dan”, gdje je otkrila da joj udaja ništa ne znači, ali da je baba stalno pritiska da nađe mladoženju.

-Baki se dopada moj prijatelj Dušan i rekla je: “Marina, ovaj tvoj Laza izgleda kao neki glumac, vrijeme ti je da se udaš, a on je odličan – rekla je Marina i nasmijala sve u studiju.

The post PJEVAČICI TREBA NEKOLIKO HILJADA EURA DA PREŽIVI MJESEC: Trošim tri hiljade eura, moram da budem skromna appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU