Pokušala je izgledati seksi pa se osramotila (VIDEO)

Instagram je postao platforma za sakupljanje lajkova pa mnogi korisnici provode i po nekoliko sati pred objektivom kamere kako bi im fotografije ispale što bolje i primamljivije. U pokušaju da na fotografiji ispadne seksi, jedna se instagramuša osramotila pred slučajnim prolaznicima kada se pred njima spotakla i pala.

Čitavu situaciju snimile su njene prijateljice, a video je uskoro postao viralni hit i nasmijao internet. U videu je vidljivo kako djevojka zavodljivo pozira ispred ulaznih vrata kuće. U prvoj pozi okrenula se tako da joj je skoro ispala stražnjica pa su joj prijateljice savjetovale da pokuša zauzeti drugu pozu.

Poslušala ih je te se okrenula licem prema kameri, dignula lijevu nogu na štok vrata i naslonila se na zid. Slučajni prolaznici dobacivali su joj da izgleda odlično, a onda su se naglo otvorila ulazna vrata te je djevojka izgubila ravnotežu i pala na pod kao kruška.

“Jesi li dobro”, upitale su je prijateljice dok su se prolaznici smijali.

Naposljetku su odlučile da će od sramotne situacije napraviti zezanciju te su video objavile na internetu i nasmijale brojne korisnike društvenih mreža.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU