POPOVIĆ IZBACIO PJEVAČICU IZ GRANDA ZBOG GOLIH GRUDI: Ona priznala da su bili u vezi

popović izbacio pjevačicu iz granda zbog golih grudi: ona priznala da su bili u vezi


Pjevačica Zlata Petrović svojevremeno je izbačena iz Grand produkcije zbog golišavih slika, na kojima joj se vide grudi, a Saša Popović tada nije želio da krši stroga pravila kuće i nije dozvoljavao da se ruši ugled Granda.

Saša je Zlatu izbacio iz Granda, zajedno sa mnogim njenim kolegicama.

– Moglo je da mu se dopada ili ne dopada moje ponašanje, ali mi smo oduvijek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakve zle krvi. Nekada je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna – rekla je Zlata gostujući nedavno u jednoj emisiji.

popović izbacio pjevačicu iz granda zbog golih grudi: ona priznala da su bili u vezi

Malo je poznato da je ona bila i u vezi sa sadašnjim direktorom Granda, a kako je i sama istakla pored njega se dvije godine osjećala kao princeza.

– Sale i ja smo bili dvije godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor ‘Zama’ i radio je sa ‘Slatkim grehom’. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovjek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osjećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Voljela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji – izjavila je ranije pjevačica za “Kurir Stars”.

(Espreso)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU