Popović natjerao takmičara da se pojavi u emisiji Zvezde Granda

Po prvi put na Grandovoj sceni predstavio se šesnaestogodišnji Robert Kamberović koji se direktoru istakao još na audiciji za „Zvezde Granda“. Nakon niza izgovora, Popović natjerao takmičara da se pojavi u emisiji, a razlog zbog koga je zamalo odustao je hit.

foto: printscreen

Robert se predstavio pjesmama “Da je krv voda“, i “ Daću ti sve što treba“, dok je njegov duelista bio poznato lice, Almir Delić koji je pjevao „Što mi oči nemaju svanuća“ i „Nikad mi se bolan ne spava“ i koji je ovog puta dobio 6 glasova žirija, dok je podršku Kamberoviću dao samo Mili.

popović natjerao takmičara da se pojavi u emisiji zvezde granda
foto: printscreen

Roberta su iz bekstejdža bodrili drugari koji su nakon nastupa otkrili kako je matrica kriva što nije dobio više glasova, nakon čega je Popović otkrio šta se zaista desilo.

– Kamberović nije bio na generalnoj probi i ja čujem on neće da dođe, a meni je bio najsimpatičniji na audiciji u Beogradu. Kada sam pitao zašto ne dolazi rekli su mi kako je rekao da nije bio obaviješten i da nije dobio matrice. Ja pitam sekretaricu, ona potvrdi da je obaviješten, zovem ga pitam jel dobio matrice prizna da jeste – počeo je priču kako je Popović natjerao takmičara da se pojavi u emisiji.

– On je došao ovdje prije pola sata, ja kažem da ga zovu i kažu: “ Doći će baba ga kupa“ i poslije čujem zašto nije htio da dođe. Nisu ni matrice, ni baba nego nije ga frizer lijepo ošišao i zato nije htio – izazvao je Popović lavinu smijeha u studiju, a Robert je rekao kako je pristao zato što mu je Saša zaprijetio da sljedeće godine neće dobiti priliku da se takmiči ako se ne pojavi jer nije odustao na vrijeme.

Iako je odmah stekao simpatije od strane žirija, svi su se složili da mora da poradi na pjevanju.

– Ti moraš da se sabereš, stabilizuješ, da kreneš da se upoznaješ sa ovim poslom, terenom, cirkusom, ovo je jedan haos od posla. Jer ako tako budeš regovao sa takvom tremom onda ovo nije posao za tebe, ali imaš potencijal – rekla mu je Marija, što je podržala i Ceca.

– On je toliko sladak i zanimljiv i stvarno si potencijal samo moraš sa nekim da radiš da te usmjeri i ukroti gdje treba, samo ti treba rad. Drugi kandidat profesionalno, iskusno – dodala je Ceca.

Na kraju, Popović se našalio kako Almir ukoliko ne dođe do finala ove godine, sljedeće sezone ćemo ga gledati kod Žike u „Nikad nije kasno“.

(express/grand)

The post Popović natjerao takmičara da se pojavi u emisiji Zvezde Granda appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU