PORODILA SE ANĐELA DURAŠKOVIĆ: Voditeljka na svijet donijela dječaka, a dobio je ovo ime

Voditeljka Anđela Đurašković i njen suprug Luka Mrđa još jednom su se ostvarili u ulozi roditelja.

Naime, poslije nasljednika Mihajla, lice jutarnjeg programa na „Prvoj” rodila je još jednog dječaka prenose mediji.

Ponosni roditelji dali su mu ime Dušan. Mama i beba se dobro osjećaju.

Podsjetimo, Anđela je prethodno prošla kroz velike muke, kada je mezimac Mihajlo dva mjeseca prije vremena došao na svijet. Onda, on je morao izvjesno vrijeme da provede u inkubatoru, a i zatim su komplikacije nastavile da se nižu.

– Dan njegovog rođenja istovremeno je najsretniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo – za „Hello” je svojevremeno kazala ona, pa je nastavila o tome kako zbog jedne infekcije nije smjela ni da dodirne svoju bebicu.

– Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici i to u inkubatoru, sa svim onim cjevčicama prikačenim za majušno tijelo – objašnjavala je Đuraškovićeva, čija je priča potom dobila daleko srećniji kraj.

– Imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posljedica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dijete – naglasila je ona.

The post PORODILA SE ANĐELA DURAŠKOVIĆ: Voditeljka na svijet donijela dječaka, a dobio je ovo ime appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU