Potjera za srpskim pedofilom još traje, curicu traže helikopteri, psi i kamere

Nekoliko stotina srpskih policajaca i specijalaca sa psima traga za 12-godišnjom Monikom Karimanović koju je, kako se sumnja, oteo Malčanski brijač, osuđivani silovatelj Ninoslav Jovanović iz sela Malča.

Nakon cjelonoćne potrage za djevojčicom iz Niša i otmičarem u okolici Knjaževca, potraga je nakon sela Orešac proširena i na obližnje selo Podvis, u kojem policija i policijski psi detaljno pretražuju svaku kuću. Policija je pregledala područje od oko 40 km. U potragu je uključeno 220 policajaca, psi, helikopteri i termovizijske kamere.

Malčanski berberin ponovo u akciji: U skrovištu pronađena kosa nestale 12-godišnjakinje

Djevojčica je nestala u petak 20. decembra, a posljednji put je viđena oko 7:20 kada je krenula u školu, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Dosad su pronađeni njezin školski ruksak i jakna koja pripada Jovanoviću. Naknadno je u jednom selu kod Knjaževca, u provaljenoj kući, pronađena kosa za koju policija vjeruje da je Monikina. Otmičar i djevojčica najvjerojatnije su prenoćili u toj kući.

Vlasnik kuće u kojoj se skrivao Malčanski berberin: Da sam ga ja tamo zatekao, ne bi živ izašao

Nadimak je dobio jer šiša svoje žrtve

Ninoslav Jovanović, rodom iz Malče, prije nešto više od godinu dana je nakon što je odslužio gotovo 20 godina robije ponovno je uhićen jer je prijetio i vrebao žene na Facebooku.

Nadimak Malčanski brijač dobio je zbog jezivog fetiša. Naime, svoje je žrtve šišao, a pred sudom je priznao da ga šišanje djevojčica uzbuđuje.

On je prije 25 godina silovao jednu ženu i djevojčicu, a kada je 2005. godine pušten na uvjetnu slobodu, napastovao je dvije djevojčice od 12 godina. Obje je prethodno ošišao, a jednu je uspio i silovati. Ponovno je završio u zatvoru, iz kojeg je izašao lani.

Tada je na Facebooku proganjao žene tražeći im da mu šalju svoju odrezanu kosu uz poruku da bi ih rado šišao.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU