-1.1 C
Sarajevo
Petak, 27 siječnja, 2023

Poziv mladim fotografima u sklopu European Fashion Passporta

EUROPEAN FASHION PASSPORT, FUJI i DISTI pozivaju mlade fotografe da se prijave na konkurs za fotografisanje modnih editorijala u sklopu European Fashion Passport 27.-29. Septembra 2019 u Sarajevu.

Trideset mladih fotografa ima priliku raditi modne editorijale sa FUJIFILM foto opremom i surađivati sa mladim i perspektivnim dizajnerima Europe.

Dana 26. septembra 2019. će biti upriličena radionica i prezentacija FUJIFILM foto opreme na kojoj će se kandidati upoznati sa opremom koju će koristiti za snimanje modnih editorijala.

Žiri EUROPEAN FASHION PASSPORT-a, FUJIFILM-a i DISTI-a će odabrati najbolji set fotografija. Nagrada za autora najboljeg seta je FUJIFILM fotoaparat XT100 u setu sa objektivom.

Prijava za konkurs treba da sadrži: Ime i prezime, godinu rođenja, kontakt telefon i mail, 3-4 fotografije portreta u max rezoluciji 1200px po široj strani.

Prijave slati na mail [email protected]

Prijave slati do 25. septembra 2019. godine.

“Foto radionica i snimanje editorijala je još jedan segment koji smo željeli uraditi jer na ovaj način afirmišemo i mlade fotografe. Dajemo im priliku da surađuju sa perspektivnim i mladim dizajnerima Europe. A fotograf čiji set fotografija bude nominovan za najbolji će dobit foto-aparta u setu sa objektivom FUJIFILM, što je u suštini i obezbjeđenje opreme jednom od fotografa i njegovo osposobljavanje za samostalni rad. Zahvalni smo našem partneru Disti BH sto je prepoznao vrijednost European Fashion Passporta”, rekao je Adnan Hajrulahović Haad art direktor European Fashion Passporta.

  Evo šta trebate jesti prije nego krenete na trku dugu pet kilometara

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU