Poznatoj starleti prisjelo putovanje: Maja Marinković privedena

Iako svi sa nestrpljenjem očekuju njen ulazak u Elitu, starleta Maja Marinković otišla je u Braselonu, a ne u Šimanovce kako je bilo najavljeno.

Starleta je odlučila da sa prijateljima uživa i napuni baterije pred okršaj sa budućim cimerima, ali nije sve teklo po planu, pa je Maja umjesto na letu za Barselonu završila na saslušanju.

Kako mediji prenose Maju su priveli na aerodromu, jer su joj pronašli više od 10.000 eura koliko je dozvoljeno imati u kešu.

– Ona je ponijela novac da u Barseloni kupi krpice, mislim da nije ni znala koliko je dozvoljeno da ima kod sebe. Pa u Italiji je potrošila mnogo više od toga, opustošila je sve markirane butike. Sprema se da što bi se reklo ‘zagrmi’ u Eliti. Otišla je sa dva prijatelja namjenski zbog šopinga, a i da se još malo relaksira pred rijaliti. Šokirala se. Koliko znam zaustavili su je pripadnici Uprave granične policije u saradnji sa carinom i našli joj više od 10.000 eura, nije to bilo mnogo više, ali premašila je iznos.

– Uzeli su joj ostatak novca, čije će porijeklo vjerovatno morati da dokaže u nekom prekršajnom postupku kako to već ide, ako bude pokrenut. Nije se ona mnogo uzbudila, nije ništa kriva, samo nije bila obaviještena ili se pravi luda, voli to Maja kada joj ide na ruku, opasna je ona. Otišla je u Barsu da kupi garderobu, da ne bi mogle cimerke iz Elite da je kopiraju kao što su navikle. Zato je zaobišla ove beogradske butike – kaže za medije izvor blizak Marinkovićevoj.

(express/svet)

The post Poznatoj starleti prisjelo putovanje: Maja Marinković privedena appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU