Predstavnici NK Vitez kod načelnika Marjanovića, predstavljeni planovi za daljnji rad Kluba

Općinski načelnik Boris Marjanović u utorak primio je u službeni posjet predsjednika NK Vitez Ivana Frljića te novog generalnog sponzora Kluba Vedada Mulaosmanovića.

Na sastanku se razgovaralo o suradnji NK Vitez i Općine Vitez, gdje je naglašeno kako je dosadašnja suradnja dobra, na čemu su iz NK Vitez osobito zahvalni općinskom načelniku. Tim povodom je Marjanoviću uručen i dres NK Vitez, koji je dio nove opreme koju su nedavno dobili svi polaznici i igrači.

Kroz suradnju s novim sponzorom želja je dodatno razviti i omladinske pogone kluba i Nogometne akademije Vitez, a posebno je na sastanku istaknut angažman Simonea Bianconia koji će ubuduće obnašati funkciju koordinatora Nogometne akademije Vitez.

predstavnici nk vitez kod načelnika marjanovića, predstavljeni planovi za daljnji rad kluba

Marjanović je istaknuo da se veseli novim iskoracima u radu i djelovanju NK Vitez te da će Općina, kao i do sada biti potpora sportskim klubovima u Vitezu, kroz redovita izdvajanja za sport, održavanje sportskih objekata, ali i kroz potporu namjenskim projektima koji za cilj imaju omasovljenje sportskih klubova i što veću uključenost djece i mladih u rad sportskih društava u Vitezu.

www.radiovitez.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU