PREKO GLAVE MI JE PJESME “BATO BRE”: Indy hoće da pjeva i druge hitove

Indy Aradinović može da se pohvali karijerom koja traje već 16 godina.

Vlasnica se mnogih hitova, a najveći među njima je pesma “Bato bre” za koju kaže da joj je obilježila karijeru.

Pjevačica je priznala da je često nervira kada je ljudi pitaju kada se vraća na scenu, jer ona smatra da je prisutna u muzičkom svijetu.

Kada me pitaju kada se vraćam na scenu, ja samo kažem “Gdje da se vratim, kakav povratak?”, jer ja nigdje nisam otišla. Smatram da sam tu, možda ne snimam albume ali jednu pjesmu godišnje izbacim. Ne mogu više, takav je i period i vrijeme. Nije vrijeme kao nekada kada sam izdala pjesmu “Bela haljina”, ali drago mi je da su te pjesme stigle i ovo vrijeme, to je nešto što vredi i što je kvalitetno – rekla je pjevačica.

Ističe da joj je često “preko glave” kada joj na nastupima traže da pjeva pjesmu “Bato bre” jer smtra da ima i druge pjesme koje su podjednako kvalitetne.

Da ne pričam o pjesmi “Lična karta” i “Bato bre”. Nekad mi je i preko glave te pjesme, kažem ne mogu više, hoću da otpjevam i neku drugu svoju pjesmu. Oni mi kažu “ma ne, udri bato bre”. Veliki je teret kada ti jedna pjesma obilježi karijeru, ja nosim to breme i taj hit. Ja kažem uvijek da nisam ja samo vlasnica pjesme “Bato bre”, imam ja i ostale dobre pesme – rekla je Indy.

(Express/ Kurir)

The post PREKO GLAVE MI JE PJESME “BATO BRE”: Indy hoće da pjeva i druge hitove appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU