Prevljak: Motivisani smo da ostvarimo naš cilj

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će obaviti jedan trening u sklopu priprema za kvalifikacione susrete koji ih očekuju u subotu i utorak, 13. i 16. novembra, protiv selekcija Finske i Ukrajine na zeničkom Bilinom polju.  

Napadač bh. tima Smail Prevljak u izjavi za službenu stranicu Nogometnog saveza BIH kazao je “da se svi kao ekipa osjećaju spremno”.

– Ostala su nam još dva dana da analiziramo neke detalje do utakmice. Naravno, očekujemo svi, kao i navijači, pobjedu koja bi nam mnogo značila. Znamo svi da nam trebaju ta četiri boda do baraža i svi smo motivisani i želimo  da ostvarimo taj cilj – kazao je Prevljak. 

Navodi da se na treninzima radi dobro, “kao i svaki put do sada”. 

– Svaki igrač daje svoj maksimum, sto posto i očekujemo da se to isplati na kraju. Publika će nam puno značiti,  jer to je naš 12. igrač i sigurno je da drugačije kad je pun stadion – rekao je napadač belgijskog Eupena. (Fena)

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]