Pričalo se da je promijenila vjeru a ovo je istina o životu Marine Živković!

pričalo se da je promijenila vjeru a ovo je istina o životu marine živković!


Marina Živković bila je devedesetih jedna od omiljenih pjevačica, koja je redala hitove “Ajde, mori, dan – dva”, “Pet godina”, “Lavica”, a nakon što je snimila pet muzičkih albuma odlučila je da stavi tačku na muzičku karijeru.

– Jednostavno sam se preusmjerila na nešto drugo. U šamanizmu sam, zaista. Živjeti sa dušom. Radim upravo to – ispričala je jednom prilikom Marina i odgovorila na pitanje da li je zaista postala bijeli mag, kako se pričalo.

– Kako nisam, sve bijelo je oko mene. Šalim se. I dalje sam zvijezda, ali u svom hramu – kazala je u svom stilu.

– Bavim se čitanjem duša. Dovoljno je da vas gledam u oči i da vas energetski „radim“. Ljudi se zezaju i neozbiljno shvataju te stvari. Svaka izgovorena riječ je energija. To sve ostaje u etru i ne razgrađuje se. Onda se mi čudimo što nam je tako, a ne razmišljamo da šamaramo gluposti ko nezdravi. I onda kažu: „Bože, šta mi je, ko da sam se na Boga kamenjem bacala…“ Znate, meni je ispunjen život, ostvarena sam kao žena, kao umjetnik, kreator. S prijateljicama i sestrama radim u lancu salona u kojem pravimo kreme, organske, od prirodnih sastojaka, anticelulitne – objasnila je tada, dok je nedavno demantovala šuškanja da je promijenila vjeru, ali i ime.

– To nije tačno. Ja stvarno ne znam… Kako neko može da bude bijeli mag? Jedne novine su izbacile prije par godina da sam promijenila vjeru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Vjeru nisam promijenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promijenila vjeru. Ovo je moj predio. Ja sam ovdje rođena, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane riječi. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lijepu sliku – rekla je tom prilikom Marina za “Pink”.

– Oduvijek mi je bila želja kad budem na vrhuncu slave da se povučem, da se ne bih provlačila u nekim zrelim godinama po emisijama i tako te neke stvari. Ne priliči mi. Ako hoćeš da ostaviš neki pečat, onda to dostojanstveno uradi. Onda se povuci kad si u zenitu, a ne kad padaš, padaš, padaš i poslije bude: “Jao, jadna”. Ako nisam do tada sebe obezbjedila i zaradila, sigurno neću ni kada padnem. Svi negdje žive od stare slave. Vrijeme te pregazi. Dolaze mlađe kolege, to je normalno i šta, sad treba da se takmičim s njima? Na mlađima svijet ostaje, zato duše moje samo sijajte. Šta ćemo mi polovnjaci da idemo s mlađima koji pucaju od ljepote i blistavosti, da se mlatimo s njima po aerodromima… To ne priliči. Znam da ima jako dobrih mladih pjevača i drago mi je zbog toga. Muzika se malo promijenila, nije fazon kao u mom vremenu, idemo u korak s svijetom – ispričala je pjevačica, pa dodala:

– Živim fenomenalno. Imam svoj mir, nema više onog stresa, one jurnjave, ludila po aerodromima i tako dalje. Fenomenalno mi je, napokon mir. Slabo sam u kontaktu s kolegama. Ne volim da se vraćam u to vrijeme. To je jedan period mog života i to je dio moje prošlosti. Zašto bih se vraćala?

Kako Marina izgleda mnogo godina nakon povlačenja sa scene pogledajte u nastavku.

Evidentno je da Živkovićevu i dalje krasi ljepota koju je imala tokom velike popularnosti prije više od dvije decenije.

https://www.facebook.com/MZivkovicOfficial/posts/302163427048411

(Espreso)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU