“Prijatelji” se okupljaju 27. maja uz brojne slavne goste

Dugoočekivano ponovno okupljanje “Prijatelja” bit će emitirano 27. maja, a u specijalnoj epizodi pojavit će se slavni gosti poput Justina Biebera, Lady Gage i K-Pop benda BTS-a, najavio je u četvrtak streaming servis HBO Max

“Prijatelji: Okupljanje” u kojemu će nastupiti svih šestero originalnih glumaca, prvotno se trebalo snimiti prije više od godinu dana, no odgađano je zbog pandemije koronavirusa.

Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Angelesu kao i originalna komedija o šestero prijatelja koji žive u New Yorku.

“Prijatelji”, koji su s prikazivanjem na NBC-ju završili 2004., bili su jedna od najpopularnijih TV serija u 1990-ima i ponovno su oživjeli na streaming platformama kao jedna od najgledanijih serija diljem svijeta.

U okupljanju će sudjelovati Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

HBO Max je rekao da će se u specijalu pojaviti više od 15 poznatih gostiju, uključujući bivše članove “Prijatelja” poput Toma Sellecka (Richarda) i Maggie Wheeler (Janice), no i drugih poput britanskog nogometaša Davida Beckhama, glumca iz “Igri prijestolja” Kita Haringtona i pakistanske dobitnice Nobelove nagrade za mir Malale Yousafzai.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU