Sanja Maletić: “Četiri mjeseca sam ležala u krevetu”

Pjevačica Sanja Maletić se još kao mlada djevojka susrela sa zdravstvenim problemom zbog kog je morala da napravi pauzu u karijeri. Ona je sa 29 godina dobila koksaki virus.

  • To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Njemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem. To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom – prisjetila se pjevačica za Grandonline.

Bez obzira na želju da nastavi da radi Sanja je sve podnijela stoički i kao pravi profesionalac sačekala svojih pet minuta.

  • Pitam ja doktorku da li smijem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smijem ništa teže od kašike da dignem. Četiri mjeseca sam ležala u krevetu, nisam smjela ni da se preznojim, nisam smjela da rizikujem. To je bilo mjesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dvije noći – ispričala je Sanja i poslala poruku svim mlađim kolegama da pronađu balans u svemu.

(Express/grandonline)

The post Sanja Maletić: “Četiri mjeseca sam ležala u krevetu” appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU