“Rekao sam Filipu – gotovo, vodi”: Ovako je Aco Pejović postao kum Aleksandri Prijović

Aleksandra Prijović danima je u centru pažnje zbog svog uspjeha koji je postigla prošle nedelje, napunivši tri beogradske Štark arene.

Ništa manje pažnju ne privlači ni njen privatan život. Naime, ona je već pet godina u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem, a njihovo vjenčanje prenosila je čak i televizija.

Oboje su odabrali za kumove javne ličnosti. Dok je Filipu kum bio košarkaš Miloš Teodosić, Aleksandri je kum bio kolega Aco Pejović.

Naime, sve je počelo šalama na jednom rođendanu gdje su Filip i Aleksandra sjedili prekoputa Ace.

– Ja kada sam vidio njih dvoje, ja sam rekao Filipu “Gotovo, vodi”. Njima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je vidio, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kum – rekao je Aco u jednoj emisiji i dodao:

– Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati… Aleksandra i moj kum Mrva su mi svijetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negdje daleko, a oni su mi tu – rekao je on tada.

Aleksandra nikada nije krila koliko je ponosna što je baš njega odabrala za tu bitnu ulogu u njenom životu.

– Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sjednemo da pjevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu – rekla je ona tada.

Na ovu temu je i Filip Živojinović govorio jednom prilikom

“Gledao nas je sve vrijeme i rekao mi ‘Svadba, ti si gotov’”, ispričao je svojevremeno Živojinović u emisiji.

“Ponavljao je to sve vrijeme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi, kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli “Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum” rekao je Filip kome je na vjenčanju kum bio Miloš Teodosić.

(express/24sedam)

The post “Rekao sam Filipu – gotovo, vodi”: Ovako je Aco Pejović postao kum Aleksandri Prijović appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU