Ribe: Mjesečni horoskop za MART 2024. godine

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ribe mogu biti nervozne zbog toga što novac brzo odlazi i što imate puno neplaniranih troškova. Stanje vaših finansija će krenuti polako da se popravlja u drugom dijelu mjeseca i sigurno je da ćete biti zadovoljniji nego u februaru.

Što se poslovnog dijela tiče, neorganizovanost je jako prisutna tokom prve dekade mjeseca. Imate previše obaveza, a premalo vremena da se one kvalitetno završe pa su moguće i greške.

Ostatak mjeseca je povoljniji, vi ćete imati više energije i bolji fokus pa i bolje rezultate.

Ljubav. Do kraja prve dekade mjeseca nemir i nervoza će biti naglašeno prisutni kod vas. Borićete se sami sa sobom, nespremni da se otvorite partneru i kažete šta je to što vas istinski muči.

Savjet je da ne stvarate sebi pritisak, a partneru glavobolju (jer mu neće biti jasno zašto se povremeno povlačite ili zašto ste nervozni) već da iskreno i otvoreno komunicirate. Jer, partner jeste na vašoj strani – možda i više nego što mislite.

Međutim, nećemo zanemariti da postoji mogućnost da pojedini pripadnici ovog znaka kriju tajni flert sa nekim. Ako je takav slučaj kod vas, onda gledajte šta ćete i kako ćete.

Slobodne Ribe, ukoliko ste u prethodnom periodu započeli nešto što bismo, u prvom redu, mogli nazvati neobaveznim odnosom, doći ćete do jednog vida raskrsnice – ili će se odnos prekinuti ili ćete pak nastaviti kroz javnu vezu.

Generalno gledano, vaša ljubavna sreća će krenuti da se popravlja od ulaska u drugu dekadu mjeseca. Moguća je obnova nekih partnerskih odnosa, ali evidentno je da ćete biti otvoreni i za nove ljubavne priče.

Zdravlje. Ribe koje boluju od hroničnih bolesti mogu imati aktivaciju tih tegoba tokom marta. Generalno gledano, potrebno je da više obratite pažnju na stanje svog organizma i da ne idete preko svojih granica.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU