4 C
Sarajevo
Srijeda, 1 veljače, 2023

Samo dan nakon moje svadbe, otac me je toliko razočarao sa jednom svojom odlukom da sam htio da iskočim iz vlastite kože

Veoma je malo roditelja koji ne žele dobro svojoj djeci, i skoro svaki roditelj želi da učini sve da bi svome djetetu olakšao život, a mnogi od njih to čine i na neke neobične načine, tako da njihova djeca to na prvu ni ne razumiju, već na osnovu tih postupka smatraju da su roditelji protiv njih te da ih ne vole . Međutim, kada se na kraju sve razotkrije, tada se uvidi kolika je u stvari roditeljska ljubav i koliko žrtve neki roditelji prave samo zbog svoje djece. Tako nešto opisuje i priča ovoga mladića, koji je tek uplovio u bračne vode i odmah stupio u neki ratni odnos sa svojim ocem:

” Kada sam se oženio , moj me je otac jako negativno iznenadio. Prvi dan nakon svadbe je pozvao mene i moju suprugu kod njega u sobu. Tada nam je rekao da ukoliko planiramo da živimo u njegovoj kući da ćemo morati plaćati kiriju kao i svi ostali ljudi, a visina mjesečne kirije bila je 200 eura. Nisam mogao da vjerujem da mi je to rođeni otac rekao. Od tog trenutka sam počeo da trpim uvrede i stalna prigovaranja od strane supruge. Govorila mi je kako bi bilo bolje da odemo živjeti kod njenih roditelja, jer tamo ne bi morali plaćati kiriju, a rekla je i da su moji roditelji veliko zlo.”

  POZNATA ŠMINKERKA OTKRILA „Teretana usne“ su novi trend šminkanja (VIDEO)

Dalje u svojoj priči momak opisuje kakav mu je život bio svo to vrijeme, i kako je imao sve manje i manje poštovanja prema ocu, a da nije ni bio svjestan da otac svojim postupcima u stvari samo misli na njega i na njegovu porodicu:

” Međutim ja nisam muškarac koji je mogao to da prihvati i podnese. Muško sam, nisam curica. Pokušavao sam razgovarati sa majkom na sve načine, međutim ništa nije pomagalo. Problemi su porasli kada se rodila i naša kćerka, pa su shodno tome i troškovi porasli, ali tata ni tada nije imao razumijevanja. Svakog prvog u mjesecu smo morali prvo njemu dati 200 eura, pa tek onda od onog što nam ostane da krpimo kraj s krajem. Postalo je mnogo teško, tako da sam konačno prelomio da odemo kod ženinih roditelja živjeti. Kada sam to rekao svom ocu, on je otišao do spavaće sobe i nakon par minuta se vratio sa 23.000 eura keša.”

Momak nije mogao da vjeruje šta se dešava, ali je shvatio koliku su žrtvu njegovi roditelji napravili za njegovu porodicu, međutim, ni to nije bilo dovoljno njegovoj supruzi:

  Jeste li sigurni da je pegla isključena? Ako niste sigurni, provjerite novi web shop Wiener osiguranja!

”Na svakih naših 200 eura, on je od sebe dodavao još 200 i tako 5 godina. Kaže kako nas je htio iznenaditi stanom kako bi moja supruga i ja, zajedno sa našom kćerkom mogli da imamo svoj krov nad glavom, prenosi balkans. Kada sam sve ispričao ženi, rekla mi je da su sve to šuplje priče samo kako bi me vratio nazad. Ja sam i dalje kod svoje kuće, a ona se odselila kod svojih. Mnogo je teško, kćerku nisam vidio 4 dana, srce mi puca od tuge.”

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU