SANJA STANKOVIĆ: Žene me više ne zanimaju

Sanja Stanković već neko vrijeme uživa u sretnoj emotivnoj vezi sa muškarcem kog za sada krije, ali priznaje da joj se i dalje udvaraju žene.

– Danas ljudima ne smeta da se udvaraju, iako znaju da si zauzet i sretan. Pišu mi i muškarci i žene, mada moram da priznam da su djevojke mnogo originalnije u muvanju. Kod muškaraca je sve standardno, klasika, dok žene šalju lijepe poruke, originalne, zanimljve, znaju da budu i jako duhovite. To što djevojka ima dečka, njima ne smeta, znaju da nisu jedni drugim konkurencija – kaže Sanja kroz smijeh.

-Iskreno, ja sam imala to iskustvo sa Matorom i više nemam želju da budem sa ženama. Ne radi mi se to više. To je bila ludačka energija, ludački odnos i što se mene tiče, tu je stavljena tačka na bilo kakvu šemu te vrste sa ženama. S druge strane, muku mučim sa tim nježnijim spolom, kako ga nazivaju, jer ima baš ljubomornih djevojaka. Stalno prave neke zvrčke, probleme, bave se i vradžbinama… Šta ćeš, smeta ljudima što sam sretna, ispunjena, ostvarena i voljena – zaključuje Sanja koja će tek da vidi kako će Matora da reaguje na ovu promjenu.

The post SANJA STANKOVIĆ: Žene me više ne zanimaju appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU