SAT MU BILO MALO: Pretukao prostitutku, jer nije htjela ni minut duže da ostane

Kristijan D. koji je početkom oktobra u hotelu u centru Beograda pretukao kinesku državljanku sklopio je sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, nakon čega je osuđen uslovno na godinu dana zatvora sa rokom provjere od 3 godine.

Kako se ranije pisalo, Kristijan D. je crnogorski državljanin, a kako je otvrđeno on je napao ženu L. Y. jer nije željela da ponovo ima sa njim seksualne odnose.

-Prema navodima krivične prijave osumnjičenim D.K. je krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio 5. oktobra oko 17 časova u Beogradu u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac – saopštilo je ranije tužilaštvo.

Kako se dodaje, u jednom trenutku osumnjičeni je zahtjevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htjela da ide.

Zbog toga se osumnjičeni razbjesnio, jer nije završio seksualni odnos, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po tijelu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobjegne na terasu, ali je osumnjičeni stigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i tijelu što su građani vidjeli i prijavili – saopšteno je iz ranije iz Prvog tužilaštva.

Nesretnu ženu spasio je Nenad Černoš, radnik u kurirskoj službi i šef organizacije “Srcem za komšiju”, koji je vidio jezive scene na terasi hotela dok je bio na pauzi.

The post SAT MU BILO MALO: Pretukao prostitutku, jer nije htjela ni minut duže da ostane appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU