Savjeti za bolji intimni odnos za koje će vam biti žao što ih niste čuli ranije

Vjerovatno nitko za sebe ne misli da je loš u krevetu, ali u intimnim odnosima, kao i u svemu ostalom, uvijek može bolje. Ekipa na BuzzFeedu skupila je savjete koji su ljudima pomogli da više uživaju u intimnom odnosu.

Nikad ne možete imati previše lubrikanta.

Dobar intimni odnos ne uključuje uvijek penetraciju. Ako iz bilo kojeg razloga ne želite penetraciju, tu je još puno zabavnih načina na koje možete zadovoljiti partnera i sebe.

Ako prvi put sudjelujete u orgiji, zapamtite da u stvarnom životu to nikad ne izgleda kao u pornićima. Isto se može primijeniti i na intimni odnos s jednom osobom.

Ne ograničavajte se samo na jedan položaj, tako možete mnogo propustiti.

Ako mrmljate ili uzdišete tijekom oralnog , vaš će partner više uživati u tome jer će vaše glasnice ispuštati lagane vibracije.

Oralni odnos možete učiniti zanimljivijim ako prije toga nakratko stavite u usta kockicu leda ili napunite usta nekim pjenušavim napitkom.

Ako vidite da osoba s kojom ste u krevetu uživa u nečemu, nemojte prestati ili promijeniti tehniku. Primijetite li da radite nešto dobro, samo nastavite.

Ljudsko tijelo ponekad ispušta čudne zvukove ili mirise, ali to se svima događa, nema potrebe da vam bude neugodno zbog toga.

Budite otvoreni prema isprobavanju novih stvari, nikad ne znate kad možete otkriti nešto novo što vas stvarno uzbuđuje.

Niste dužni pristati na sve što vaš partner predloži i nemate se razloga osjećati krivima ako vam se nešto ne sviđa.

Ne preskačite predigru.

Ako se osjećate zapostavljeno tijekom grupnog odnosa ili odnosa utroje, važno je da to odmah kažete. I vi ste odgovorni za vlastito zadovoljstvo.

Ako posebno uživate u nečemu, nemojte se sramiti dati to partneru do znanja. I vi volite da vas pohvale, zar ne?

index hr

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU