SEDMIČNI HOROSKOP Škorpijama ide nikada bolje, Bikovima je vrijeme za predah

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Kao da se svijet vrti oko vas, u centru ste pažnje. Superiorno igrate zavodničku ulogu, niko vam ne može odoljeti. Ako ste zaljubljeni, uživate u društvu voljene osobe.

Posao: I pored sreće u ljubavi, posao ne trpi. Besprijekorno radite, bez opasnosti od grešaka. Ipak, niste spremni za nove poduhvate, pa ne izlazite iz uhodanih obaveza.

Zdravlje: Zdravi ste, sretni i zadovoljni.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ne zanimaju vas razgovori, željni ste nježnosti. Morate uložiti mnogo napora ako želite zadržati pažnju voljene osobe. Ako još nemate partnera, lakše podnosite nemir.

Posao: Pod velikim ste pritiskom, imate previše obaveza, ali ne brinite. Uskoro, tenzije popuštaju, ali ne angažirajte se punom snagom. Razmislite kako da dobijete što više.

Zdravlje: Sve je dobro, ali nađite vrijeme i za predah.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Dominira snažna energija, koja u sprezi s opuštenim pristupom, čini ključni faktor uspjeha u ljubavi. Ako ste slobodni, raspoloženi ste za flert, avanturu, nešto novo.

Posao: U izuzuzetnoj ste prilici da pokažete da možete raditi mnogo bolje nego što se od vas očekuje. Vjerujte u sebe, i uspjet ćete. Vidno se popravlja i finansijska situacija.

Zdravlje: Svakodnevno prošetajte, izađite u prirodu.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Nije vam dosadno, jer vi sebi znate prirediti lijepa iznenađenja. Posesivni ste, što se partneru nimalo ne sviđa. Ako ste slobodni, osvajate osobu koja vam se dopada.

Posao: U prilici ste da se dokažete. Imate mogućnost da ostvarite dobru zaradu bez puno muke, ali nije vam baš sve servirano. Morate uložiti mnogo znanja i sposobnosti.

Zdravlje: Samo opušteno, kontrolirajte emocije.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Vaš šarm i slatkorječivost voljenu osobu veoma usrećuju. Još ako ste strpljivi, slijedi ugođaj za pamćenje. Ako ste slobodni, moguća je veza s osobom koja živi daleko.

Posao: Očekuje vas sjajna poslovna situacija. Svi se pitaju otkuda vam, skoro uvijek, snaga, volja i energija za takve rezultate. Određeni kontakti pomažu u napredovanju ili finansijama.

Zdravlje: Uspjeh pozitivno djeluje i na zdravlje.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Uporno želite svoje ideje nametnuti partneru, dominirati u vezi. Ako sumnjate u vjernost voljene osobe, morate paziti kako reagirate i šta radite. Uskoro, sreća se osmjehuje.

Posao: Niste previše raspoloženi za posao. Osjećate se kao da vas nešto usporava ili da se neko urotio protiv vas. Nemojte kolege doživljavati kao potencijalnu opasnost.

Zdravlje: Trebate samo da se relaksirate.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Silno se trudite da se što više približite voljenoj osobi, što se može pretvoriti u monotoniju za oboje. Bolje je da se malo primirite i prepustite inicijativu partneru.

Posao: Ubirete mnogo slađe plodove nego u ljubavi. Imate dovoljno energije za veoma zahtjevne poslove, ističete se prijedlozima i novim rješenjima. Niko vas ne može zaustaviti.

Zdravlje: Rekreirajte se, opušteno uživajte!

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Događaju se značajne promjene. Zračite unutarnjim zadovoljstvom, uživate uz osobu koju beskrajno volite. Ako ste sami, dolazite u kontakt s nekim ko vam se sviđa.

Posao: Imate mnogo posla, ali se ne žalite. Svaki vaš potez donosi odlične finansijske rezultate. Potom nastupa zatišje, pa se možete opustiti, planirati novo, smišljati strategiju.

Zdravlje: Nema problema, sjajno se osjećate.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: S osmijehom rješavate nesuglasice s voljenom osobom. Odani ste jedno drugom, smiješi se sreća. Ako ste slobodni, nudi vam se obilje šansi za ljubav.

Posao: Nemojte, po svaku cijenu, insistirati na poštivanju isključivo vaših ideja. Budite fleksibilniji prema kolegama. Novac lako dolazi, ali pazite da još brže ne ode od vas.

Zdravlje: Sasvim dobro, ali treba se i odmarati.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Morate i sami napraviti korak ka ljubavi. Učinite sve da vas zapazi osoba koju volite ili koja vam se dopada. Ako ste u vezi, osjećate svu toplinu partnerove ljubavi.

Posao: Trenutno, nema smisla da se bavite ozbiljnijim planiranjem. Međutim, već od kraja sedmice, odjednom se otvaraju nove mogućnosti za još bolje rezultate, sjajnu karijeru.

Zdravlje: Gotovo odlično, možete biti zadovoljni.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Ne možete odmah imati sve. Veseo i otvoren pristup put je do srca voljene osobe. Dobrog ste raspoloženja, zabave je u izobilju, bez obzira jeste li slobodni ili u vezi.

Posao: Apsolutni ste gospodar situacije. Radite, istina, punom parom, ali imajte na umu da je i to jedan od uvjeta za stabilnu situaciju, ispunjenje i najsmjelijih snova.

Zdravlje: Dobro se osjećate, sretni ste.

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: I zvijezde se brinu da se dobro osjećate u vezi. Vaše srce ispunjeno je lijepim osjećanjima, a pogled pun ljubavi usrećuje partnera. Ako ste slobodni, počinje nešto novo.

Posao: Pred vama je gomila posla, koji ne možete sami riješiti. Potražite, bez ustručavanja, pomoć kompetentnih osoba. Nije vam lako, ali ćete na kraju biti prezadovoljni.

Zdravlje: Izuzetno dobro, sve ste opušteniji.

SEDMIČNI HOROSKOP Škorpijama ide nikada bolje, Bikovima je vrijeme za predah appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU