ŠEJLA ZONIĆ VIŠE NIJE NEDODIRLJIVA: Što budeš više mislila o tome, ovdje će biti veća polemika

Šejla Zonić prva favoritkinja za pobjedu u “Zvezdama Granda” u sinoć emitovanoj emisiji novog kruga suočila se sa ozbiljnim kritikama žirija.

Pjevala je “Melanholiju” od Jelene Tomašević i “Dušu si mi opio” od Dragane Mirković.

Iako je laicima sve zvučalo savršeno, žiri nije bio zadovoljan.

Prvi put u takmičenju smo čuli tako nešto za Šejlu.

-Šejla, interpetativna kreativnost je za deset, sve što treba da se čuje, to se čuje. Jedini savjet tebi, pošto si muzički obrazovana, preporučio bih ti da ne pretežeš sa visinama, pukne ti glas malo. Počela si da preambiciozno pokazuješ sve svoje kvalitete, ali već si sve pokazala još od prvog kruga – rekao je Dragan Stojković.

šejla zonić više nije nedodirljiva: što budeš više mislila o tome, ovdje će biti veća polemika

Marija Šerifović je takođe bila direktna, ali i zagonetna.

-Šejla, dobro si pjevala, ali nemoj da pretjerano razmišljaš o pjevanju. Što budeš više mislila o tome, ovdje će biti veća polemika. Ti ćeš sve da otpjevaš tačno, ima mnogo drugih stvari o kojima treba da misliš, ali nije ni vrijeme ni mjesto da pričam o tome. Srešćemo se negdje, pa ću ti reći, jedino je pjevanje 100 odsto ispravno, sve ostalo je pogrešno, reći ću ti kasnije”, zaključila je Marija.

(Express / CDM)

The post ŠEJLA ZONIĆ VIŠE NIJE NEDODIRLJIVA: Što budeš više mislila o tome, ovdje će biti veća polemika appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU