Seka Aleksić i Slađa Alegro progovorile o trudnoći

Uvijek se vodi polemika da li na estradi postoje prava prijateljstva. Pjevačice Seka Aleksić i Slađa Alegro su pravi primjer da u svijetu šoubiza među koleginicama drugarstvo ispred svega.

Kako kažu, njihove teme razgovora nisu ogovaranja kolega, već porodica, budući da su obje mame.Seku volim i ljubim do Boga i nazad. Ne možemo sada da razgovaramo kao što pričamo privatno. Uglavnom je pitanje o čemu mi razgovaramo kad se vidimo privatno. Mi ne razgovaramo o poslu, ni o kolegama, mi pričamo o djeci, o vešu, o ručku i kuhanju. Dobri su nam muževi, pa ih ne ogovaramo – otkrila je Slađa u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, a Seka ne krije oduševljenje Slađinim suprugom:

Slađin suprug Zoran je takav car. Ona je slikala TV jednom ispred nje i uhvatila nogu njegovu u kadru. Kaže on: „Kako si mi uhvatila nogu, kao da sam je izvrnuo“. On se šali sa tim kako Slađa njeguje njihovu kćerku. Toliko mi je to simpatično i smiješno, Zoran je jako duhovit, kao i Slađa. Oni se tako dopisuju preko storija, ja volim takve ljude. Veljko nije osoba koja voli da se eksponira, takav je i Slađin muž – rekla je pevačica.
Slađa je mama jedne djevojčice, a Seka dva dječaka. Kako se njihova djeca druže, a obe planiraju proširenje porodice, Seka ne krije da bi voljela u isto vreme da ostanu u blagoslovenom stanju.

Rekla sam joj da bih voljela da u isto vrijeme budemo trudne. Jakov mnogo voli Milu, oni se super slažu – otkrila je Aleksićeva.

(express/alo)

The post Seka Aleksić i Slađa Alegro progovorile o trudnoći appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU