POGLEDAJTE ŠTA JE MLADIĆ URADIO KADA JE PRVI PUT VIDIO DJEVOJKU U PRIRODNOM IZDANJU: Ponudili joj 100 eura da skine šminku pred dečkom

Lupita Anaju je poznata influenserka iz Španije koju na društvenim mrežama prate fanovi iz cijelog svijeta. Sada o njoj tek govore svi nakon jednog izazova u kojem je učestvovala.

Naime, ona se snimala dok je šetala ulicama i prilazila djevojkama koje žele da skinu šminku pred kamerom. Ispred jednog tržnog centra srela je par, koji je nekoliko sedmica u vezi, i upitala djevojku da li bi za 2.000 pezosa (oko 100 eura) skinula šminku pred dečkom koji je nikada nije vidio u prirodnom izdanju.

Nakon nekoliko minuta premišljanja djevojka je pristala na izazov. Lupita joj je dala dva pakovanja vlažnih maramica i transformacija je počela. Prvo je skinula vještačke trepavice, a potom je počela da skida slojeve pudera sa lica.

Sa puderom nestale su i obrve i obrisi prvobitnog izgleda djevojke sa početka snimka. Kada ju je ugledao bez šminke, momak se okrenuo i otišao.

-Sve smo lijepe, sa šminkom ili bez nje – napisala je Lupita ispod snimka, dok su se brojni korisnici složili sa njom.

U komentarima koji su se nizali ispod snimka, većina je pisala kako je djevojka lijepa i kada nije našminkana te da je čak i ljepša bez slojeva pudera, maskare i korektora.

-Djevojka je baš lijepa i bez šminke.

-Lično mislim da joj ne treba toliko šminke jer je prirodno lijepa.

-Ako je ostavio sada, nikada nije ni trebala da bude sa njim – samo su neki od komentara koji su se nizali.

The post POGLEDAJTE ŠTA JE MLADIĆ URADIO KADA JE PRVI PUT VIDIO DJEVOJKU U PRIRODNOM IZDANJU: Ponudili joj 100 eura da skine šminku pred dečkom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU