Seka Aleksić pomaže ženama: Vantjelesna oplodnja nije baukPjevačica Seka Aleksić pomaže ženama putem društvenih mreža, gdje priča o problemima, vantjelesnoj oplodnji, kao i savjetima kako budućim mamama, tako i svim ženama koje se bore sa nekim zdravstvenim problemima.

„Ne vidim razlog zašto bih krila stvari koje su prirodne i normalne i sa kojim se bori svaka druga ili treća žena. Ako jednoj pomognem, uspjela sam, a znam da ih ima mnogo više.Vantjelesna oplodnja nije bauk i ne treba niko da šuti o tome jer je ta borba i psihička stabilnost u procesu najvažnija. Svakako, kako Bog odredi tako će biti, a naše je da se molimo i uradimo sve ono što je do nas“, rekla je pjevačica.

Iako se mnoge njene kolege posljednjih godinu dana žale na lošu finansijsku situaciju, Seka Ističe da je njena porodica vrlo racionalna, te da nikada nije imala problem jer, kako kaže, vodi „normalan“ život.

„Hvala Bogu, moj suprug i ja smo racionalni u svim troškovima, tako da smo imali novca za život koji vodimo, a on je svakako normalan i skroman.Međutim, kao što sam rekla, radila sam i u periodu korone imala razne sponzorisane projekte, tako da ne mogu da se žalim. Jedina žal je za poslom koji volim i publikom, a za sve ostalo se snalazimo“, kaže Seka.

(Nova.rs)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU