Severina: Slala sam Milanu poruku da razgovaramo, uzvratio mi je salvom uvreda

Pjevačica Severina govorila je o blagdanima, kakva joj je bila 2023. godina i što planira za sljedeću. S obzirom na to da su blagdani vrijeme praštanja, Severina je otkrila kakva je ona o tom pitanju.

 Ljudi se dijele na one koji sude, one koji mjere i one koji praštaju. Bitno je ne biti u prve dvije skupine. Praštam svima, pa i ocu mog sina. Nedavno sam mu čak slala poruku da sam na raspolaganju da sjednemo sami i razgovaramo. Na što mi je uzvratio salvom uobičajenih uvreda.

Međutim, praštati je jedno, a drugo odustati od pravde. Očekujem od državnoga odvjetništva da napokon odradi moje tužbe protiv direktorice škole i bivše pravne skrbnice mog djeteta koja je radila za očev, umjesto za djetetov interes – ispričala je za “Gloriju”.

Pjevačica je ove godine objavila album Sorry (A Strana) na kojem se nalazi pet pjesama – Metak, Sorry, Nebo, 100 Stepeni i Pravda za ljubav. Sad je odgovorila da drugog dijela albuma neće biti.

– Za vrijeme teških razdoblja odlazila bih u studio samo da ne mislim na sudove, na koje bih odlazila jednom do dva puta mjesečno. U studio sam išla samo da stvaram, na radnu terapiju. Neću objaviti drugi dio albuma. Počela sam misliti i raditi na skroz novom, i to s velikim optimizmom – otkrila je.

The post Severina: Slala sam Milanu poruku da razgovaramo, uzvratio mi je salvom uvreda appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU