6.5 C
Sarajevo
Srijeda, 22 rujna, 2021

SF horor “BRIGHTBURN”, romantična drama “I SUNCE JE ZVIJEZDA” i avantura “ALADIN” novi filmovi na programu Multiplexa “Ekran” Zenica

Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u Multiplexu “Ekran” Zenica.

Naime, sa prikazivanjem uzbudljivi SF horor “BRIGHTBURN”. Nakon teške borbe s neplodnosti, Torijev san o majčinstvu ostvaruju se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brandon se čini da je sve ono što su Tori i njezin suprug Kyle ikada željeli – pametan, talentiran, znatiželjan u otkrivanju svijeta.

Ovaj itekako zanimljivi horor publika će imati priliku gledati od 18:30 i 21:00 sat. Romantična drama “I SUNCE JE ZVIJEZDA” na programu je svaki dan od 16:30 i 19:3, a u filmu upoznajemo Natashu koja vjeruje samo u činjenice i znanstvene dokaze. Nikakvu sudbinu. Nikakve zvijezde. Ne zanosi se snovima koji se nikada ne ostvaruju.

Definitivno nije od onih cura kojima se dogodi da nalete na zgodnog dečka na ulici, usred njujorške gužve, i odmah se zaljube u njega. Pogotovo ne u trenutku kada njezinu obitelj očekuje deportacija na Jamajku u idućih dvanaest sati.

Zaljubiti se u nepoznatog dečka nikako ne može biti njena priča. Ili? Zanimljiva avantura “ALADIN” nas očekuje svakim danom od 18:00 sati, a vikendom u tri termina I to od 12:00; 14:30 i 18:00 sati. Sve informacije kao i rezervacije ulaznica mogu se izvršiti svakim danom od 16:30 h, a vikendom tokom cijeloga dana na broj telefona 032 407 518.

- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima