Sharon Stone otkrila: ‘Izgubila sam devetero djece pobačajem’

Umjesto da primimo prijeko potrebnu suosjećanje i empatiju i iscjeljenje koje nam je toliko potrebno. Žensko zdravlje je prepušteno ideologiji muškaraca, kaže Sharon.

Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo da mislimo da je to nešto s čime se same trebamo nositi i da je to neka vrsta neuspjeha. Izgubila sam devetero djece pobačajem, otkrila je glumica Sharon Stone (64), koja je kroz posvajanje postala majka trojice sinova: Quinna Kellyja, Lairda Vonnea i Roana Josepha.

  • Umjesto da primimo prijeko potrebnu suosjećanje i empatiju i iscjeljenje koje nam je toliko potrebno. Žensko zdravlje je prepušteno ideologiji muškaraca – ističe Sharon.
    Na otkrivanje bolne prošlosti potaknula ju je američka plesačica Peti Murgatroyd, koja je nedavno objavila da je izgubila bebu, kada joj je suprug bio u Ukrajini.
  • Nisam znala da sam trudna. Krvarila sam dva dana. Mislila sam da sam dobila menstruaciju – rekla je Murgatroyd u intervjuu za magazin People.
    (express/24sata)

The post Sharon Stone otkrila: ‘Izgubila sam devetero djece pobačajem’ appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU