SLAVNA GLUMICA O BORBI S RAKOM SA METASTAZAMA: Ne želim umrijeti

Glumica Šenon Doerti (Shannen Doherty 52) najpoznatija po ulogama u hit seriji iz 90-ih „Beverly Hills 90210” i kasnije seriji „Charmed”, iskreno govori o 4. stadiju raka dojke koji joj se proširio na kosti.

-Ne želim umrijeti. Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s nadom da ću promijeniti stvari na bolje. Jednostavno nisam – rekla je na snimanju za naslovnicu časopisa People.

slavna glumica o borbi s rakom sa metastazama: ne želim umrijeti

Osmogodišnje iskustvo s rakom utjecalo je na njen cjelokupni život.

Prvi put dijagnozu raka dojke dobila je 2015. Imala je mastektomiju te je podvrgnuta zračenju i kemoterapiji. U aprilu 2017. otkrila je na Instagramu kako je ušla u remisiju, ali 2019. rak se vratio, a ona je sljedeće godine objavila dijagnozu metastaznog raka u četvrtom stadiju.

-Kada se zapitate: ‘Zašto ja? Zašto sam dobila rak?’ i zatim ‘Zašto mi se rak vratio? Zašto sam ja u četvrtoj fazi. To vas navodi da potražite veću svrhu u životu – objasnila je.

U junu je objavila na Instagramu kako se rak proširio na mozak i da je pet mjeseci ranije bila na operaciji uklanjanja tumora na mozgu. Kroz crni humor dala mu je ime Bob.

slavna glumica o borbi s rakom sa metastazama: ne želim umrijeti
slavna glumica o borbi s rakom sa metastazama: ne želim umrijeti

Kad imate rak, sve je dirljivije, a nebo plavije, objašnjava.

-Znam da zvuči šašavo i ludo, ali samo si svjesniji svega i osjećaš se tako blagoslovljeno. Mi smo ljudi koji najviše žele raditi, jer smo jednostavno zahvalni za svaku sekundu, svaki sat, svaki dan što smo ovdje.

The post SLAVNA GLUMICA O BORBI S RAKOM SA METASTAZAMA: Ne želim umrijeti appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU