Snežana Đurišić pokazala nasljednicu i uputila joj emotivnu poruku

Za Snežanu Đurišić 21. maj ima posebnu važnost, jer je upravo na današnji dan, prije 44 godine na svijet donijela djevojčicu kojoj je dala ime Maja. Upravo tim povodom Snežana se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala koliko je Maja njena slika i prilika.

  • Na danšsnji dan 1978. godine sam bila najsrećnija žena na svijetu. Dobila sam zdravu djevojčicu na koju sam ponosna jer je ona danas lijepa i obrazovana žena, divna majka i supruga. Budi mi živa, zdrava i sretna još 100 godina. Sretan ti rođendan, ljubavi mamina – ponosno je poručila Snežana, nakon čega su čestitke počele da se nižu.
snežana đurišić pokazala nasljednicu i uputila joj emotivnu poruku

Inače, njena nasljednica sa suprugom i dvoje dijece Teodorom i Lukom već duže vreme živi u Americi. Iako ima talenta za muziku, Maja nikad nije željela da krene majčinim putem, a Snežana je često isticala da njena nasljednica pjeva bolje od nje.

Pored kćerke, pjevačica ima i sina Marka i unuka Miloša i vrlo često ističe kako su joj djeca i unučad ispunili život i učinili je vrlo ponosnom majkom i bakom.

(express/alo)

The post Snežana Đurišić pokazala nasljednicu i uputila joj emotivnu poruku appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU