Alen Hrbinić u subotu predstavlja novu pjesmu: Promocija albuma će sačekati bolje dane

Alen Hrbinić u subotu će objaviti spot za novu pjesmu „Moje srce kuca samo za tebe“. Muziku i tekst potpisuje Hrbinić, dok je aranžman uradio zajedno sa Vernesom Ljuštakuom. Na pjesmi su svirali i Dado Marinković, Vlado Podany, a prateće vokale je pjevala Darija Hodnik. Spot je sniman u Njemačkoj.

– Konačno je vrijeme da publiku obradujem novom pjesmom. Nadam se da će im se svidjeti i da će je slušati u narednom periodu – kaže Hrbinić.

Alen je sa posljednjim singlom „Furam“, koji je radio tandem- Dino Muharemović i Mahir Sarihodžić, napravio odličan posao, a sigurno je da će i nova pjesma brzo naći put do ljubitelja dobre muzike.

– Imao sam potpuno drugačije planove za mart. Ipak, korona virus je sve poremetio. U sarajevskom Aquarius Vilsu 26. marta trebao sam predstaviti album „Furam“, na kojem su dvije pjesme radili Dino Muharemović i Mahir Sarihodžić. Nažalost, nije bilo suđeno. Zb威而鋼 og toga sam odlučio objaviti ovaj singl, a, kada dođe bolje vrijeme, onda napraviti druženje sa novinarima i kolegama i na pravi način predstaviti album u koji sam uložio mnogo ljubavi i truda. Naravno, sve to ne bih mogao napraviti bez velike pomoći moje porodice i prijatelja. Sada, dok traje ovo ludilo, mislite na sebe i svoje najbliže. Ostanite u kući. Bit će vremena i za muziku, pjesme, sport i sve ostale stvari koje su trenutno u drugom planu, ali koje ipak čine lakšim i podnošljivijim ove stresne trenutke kroz koje svi prolazimo– poručio je Hrbinić koji se sa porodicom nalazi u Minhenu.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU