ŠOKANTNA TVRDNJA BIVŠEG MUŽA: Viktorija izmislila da je silovao sveštenik

Prvi muž Viktorije Viki Mitrović, Robert odlučio je da otkrije navodno mnoge tajne i detalje iz njenog života. On je ispričao da su se zvanično razveli kada je Viki ušla u rijaliti.

Mi smo se razveli prije njenog ulaska u ”Zadrugu”, a rastali smo se prije jedno četiri godine. Poprilično je bilo teško, s obzirom na to da imamo i dijete, preživljavao sam sve i svašta s obzirom na to da smo imali dug brak, pet godina nije malo. Svašta sam preživljavao i emotivno i psihičko, traume sam imao – počinje on o Viki Mitrović i dodaje:

Nije mi teško kada je gledam, ali me je sramota. Sramota me je kada gledam šta radi, jedna majka ne treba tako da se ophodi prema djetetu i narodu. Ja sam pokrenuo postupak za dijete i očekujem da uskoro bude kod mene, a poslije toga sve ostalo. Dijete doživljava traume, njoj treba djetinjstvo. Kćerka mi je rekla da ima dvojicu tata, pitao sam je: ”Kako to?”, a ona mi je rekla za Marka Osmakčića, oni joj dopuštaju da gleda ”Zadrugu” i to me je zaboljelo – dodao je.

Kako se nerijetko spominje njeno bavljenjem prostitucijom, Robert tvrdi da je upoznat sa njenim nelegalnim radnjama.

– Ja sam upoznat sa tim mnogo ranije nego što je ona izjavila da se bavi prostitucijom, samo nisam imao dokaze da dam kod sudije i advokata da bih ja pokrenuo postupak da dobijem starateljstvo nad djetetom. Ali s obzirom na to da je ona to rekla javno i da potvrđuje njena baba i svi, sada mogu to da uradim – priča Robert i dodaje:

Klijente ne znam, ali znam ko ju je vodio, jedan stariji gospodin, znam šta je radila i kako je radila – priča Robert i dodaje da se družila sa Seksi Sandrom.

Nakon dešavanja sa Markom Osmakčićem, Viktorijin bivši muž je imao samo jedno da kaže:

Zbog svega što je radio nije normalan, cijela porodica je nenormalna. I to što se ona plaši njega, ja ga se ne plašim, iznosim samo svoje mišljenje, da su svi bolesnici – rekao je.

Priznao je da je istina da ju je gađao loncima, ali je nikada nije udario, te je ispričao stravičnu situaciju koju je doživjela Viktorija sa svojim ocem:

– Njen otac je napunio kadu hladnom vodom i stavio led i tjerao je da leži u toj hladnoj vodi. On je jako nestabilan čovjek, prvenstveno psihički – rekao je.

Robert je potom šokirao kada je iznio tvrdnju da priča o popu i napastvovanju nije istinita.

– Nije je napastvovao pop. Ona je imala jednu vezu, stariji čovjek, vozio je nekog džipa, tako je ona meni rekla, da je bila jako mlada i labilna i onda je izgubila nevinost sa tim čovjekom. Plašila se da to kaže kod kuće i kada je na kraju rekla, baba i deda su predložili da to bude sveštenik, to je ono što je ona meni rekla – priča on za “Republiku” i dalje priča da je Viktorija navodno pokušala da oduzme sebi život:

Pokušala je da se ubije, da se baci sa četvrtog sprata. Mislio sam da ona živi bolji život jer se uvijek hvalila da živi bolje otkad nije sa mnom, a to je sve bila njena maska – rekao je.

(Express/Republika)

The post ŠOKANTNA TVRDNJA BIVŠEG MUŽA: Viktorija izmislila da je silovao sveštenik appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU