SPREMNA ZA OSVETU: Šavija otkrila datum suđenja sa Karićem

Starleta Nataša Šavija 1. maja ove godine optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da joj je nanio teške tjelesne povrede, te će se njih dvoje uskoro naći na sudu u Rumi.

Ona je imala nekoliko operacija zbog povreda, a sada je otkrila nove detalje sukoba sa Karićem.

-Suđenje je zakazano za 27.12. Šta da vam kažem, ljetovala sam po bolnicama, zimovat ću u sudnici… Šalu na stranu, iako nije smiješno, ali navikla sam se ako mi vjerujete, to je jedan dan suđenja u tom periodu, ali me je on takođe i finansijski oborio, da tek sad pokušavam da se vratim na staro, što je jako teško, kao da opet počinjem iznova – počela je starleta i dodala:

-Da ne pričam o svojoj porodici, koja je svoje dijete gledala u onim stanjima. Mama evo ima zdravstvene probleme, ne znam da li od tog stresa, ali mislim da ima veze i te kako. Sreća lice mi se vratilo u normalu, za to neizmjerno hvala doktoru iz Urgentnog centra Beograd, ne znam da li bi iko osim njega ono uspio da sredi i šta bi radila da je ostalo onako… Takođe vjerujem u sudstvo, da će ovo dobiti pravičan epilog. Tako da ipak su se nekako kockice složile, poslije golgote. Ovo je u kratkim crtama, a mogla bih knjigu da napišem kroz šta sam prošla. Eto, doći će dan kad ću moći da pokažem svu ljekarsku dokumentaciju, pa će svima biti jasnije.. Suma sumarum, nečovječnost na djelu – poručila je ona.

The post SPREMNA ZA OSVETU: Šavija otkrila datum suđenja sa Karićem appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU